Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Unique

Σύγχρονη, ασύρματη σειρά ακουστικών με λειτουργίες που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον. Διαθέτει ευρύτερο φάσμα ηχητικής ανάλυσης, ένα πρωτοποριακό σύστημα μείωσης του θορύβου του ανέμου καθώς επίσης και αυτόματη αλλαγή προγραμμάτων ανάλογα με το ηχητικό περιβάλλον. Καλύπτει όλους τους τύπους και βαθμούς βαρηκοΐας και περιλαμβάνει μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων.

Οπισθωτιαία RIC

Το μεγάφωνο τοποθετείται με την προσθήκη εκμαγείου ή ειδικού βύσματος εντός του έξω ακουστικού πόρου. Είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα οπισθωτιαία και καλύπτουν ευρέως φάσματος βαρηκοΐες.

Ενδωτιαία

Εφαρμόζονται εντός του έξω ακουστικού πόρου του αυτιού. Καλύπτουν μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες (έως του επιπέδου των 95db HL).

Ενδοκαναλικά

Είναι τα μικρότερα σε μέγεθος, σχεδόν αθέατα. Εφαρμόζονται βαθιά εντός του έξω ακουστικού πόρου και ενδείκνυνται για βαρηκοΐες μέχρι του επιπέδου των 85 dB HL.

Κατ Οίκον Εξυπηρέτηση

Για άτομα με κινητική δυσκολία έχουμε προβλέψει την κατ’ οίκον επίσκεψη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις πόλεις που έχουμε καταστήματα καθώς και τις γύρω περιοχές. Κλείστε το ραντεβού σας εδώ