Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Moment

Τα νέα προηγμένα ακουστικά σχεδιασμένα γύρω από τη φιλοσοφία της πλατφόρμας WIDEX MOMENT™, μεταφέρουν για πρώτη φόρα καλύτερο, καθαρότερο και φυσικότερο ήχο χωρίς καμία καθυστέρηση μέσω της τεχνολογίας ZeroDelay™. 

Οι χρήστες επωφελούνται από μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία ήχου και καλύτερη αντίληψη της ομιλίας τους αλλά και ενός απαιτητικού περιβάλλοντος, λόγω της τεχνολογίας TruAcoustics™ που διαθέτουν όλα τα μοντέλα της WIDEX MOMENT. 

Πρόκειται για μια εμπειρία με μηδενική αλλοίωση ήχου μέσω του επαναστατικού και καινοτόμου προγράμματος PureSound™, δίνοντας έτσι την αίσθηση στο βαρήκοο άτομο πως δεν φοράει ακουστικά. 

Οπισθωτιαία

Εφαρμόζονται πίσω από το αυτί και συνδέονται με το κατάλληλο εκμαγείο που κατασκευάζεται ειδικά για το αυτί του κάθε χρήστη. Ενδείκνυνται για κάθε μορφή και βαθμό βαρηκοΐας.

Ενδωτιαία

Εφαρμόζονται εντός του έξω ακουστικού πόρου του αυτιού. Καλύπτουν μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες (έως του επιπέδου των 95db HL).

Ενδοκαναλικά

Είναι τα μικρότερα σε μέγεθος, σχεδόν αθέατα. Εφαρμόζονται βαθιά εντός του έξω ακουστικού πόρου και ενδείκνυνται για βαρηκοΐες μέχρι του επιπέδου των 85 dB HL.

Κατ Οίκον Εξυπηρέτηση

Για άτομα με κινητική δυσκολία έχουμε προβλέψει την κατ’ οίκον επίσκεψη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις πόλεις που έχουμε καταστήματα καθώς και τις γύρω περιοχές. Κλείστε το ραντεβού σας εδώ