Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Με ευθύνη

Επενδύουμε διαρκώς σε εξοπλισμό που δίνει πιστότητα και ακρίβεια στις μετρήσεις μας, συστήνουμε μόνο αξιόπιστα και σύγχρονα ακουστικά, έχουμε έμπειρους, καταρτισμένους συνεργάτες και διαχειριζόμαστε με σεβασμό την κάθε περίπτωση.

H Χρυσικός είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος όλων των προϊόντων της εταιρείας Widex για την Ελλάδα από το 1994.

H Widex Δανίας είναι μία από τις λίγες τόσο εξειδικευμένες εταιρείες παραγωγής προϊόντων ενίσχυσης ακοής και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως.  Έχει σχεδιάσει και αναπτύξει πρωτοπόρα και καινοτόμα προϊόντα, αποτέλεσμα πολυετών ερευνών, μετρήσεων και πειραματισμών.

 Όλα τα προϊόντα της Χρυσικός είναι τεχνολογίας αιχμής και έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα και την απόδοσή τους. Διαθέτουν:

  • Εξαιρετική ποιότητα και πιστότητα ήχου και φωνής για το διαχωρισμό της ομιλίας από το θόρυβο του περιβάλλοντος
  • Άριστη απόδοση χωρίς παραμόρφωση και παράσιτα
  • Δυνατότητα πολλών ρυθμίσεων έντασης με επιλογή μουσικής ή ήχου με ειδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση των εμβοών
  • Μέγιστη ακρίβεια εφαρμογής για φυσικό ήχο και άμεση περιβαλλοντική προσαρμογή
  • Προηγμένη αισθητική
  • Τέλεια εφαρμογή
  • Εύκολη χρήση
  • Ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE –mark
  • Πολυετή εγγύηση καλή λειτουργίας

Δημήτρης Χρυσικός

Ο Δημήτρης Χρυσικός είναι από τους πρώτους ακοοπροθετιστές στην Ελλάδα με μεταπτυχιακές σπουδές Biomedical Electronical Engineering. Είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ακοολογίας & Τεχνολογίας και διετέλεσε για 2 τετραετίες πρόεδρος και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος. Είναι επίσης ενεργό μέλος των American Academy of Audiology, British Society of Audiology  και International Hearing Society. ΄Αρθρα του έχουν δημοσιευθεί επανειλημμένα στον Ειδικό Τύπο παγκοσμίως και παρευρίσκεται συχνά ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες για τη βαρηκοΐα και την αποκατάστασή της.

Μαρία Χρυσικού

Η Μαρία Χρυσικού είναι Συμβουλευτική Παιδαγωγός για άτομα με ειδικές ανάγκες, με MSc στη Ψυχολογία. Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδας.  

Ηριάνα Χρυσικού

Η Ηριάνα Χρυσικού έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της [ΜΑ] στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις. Είναι έμπειρη ακοοπροθετιστής και μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδας.

Συνεργάτες

Το δυναμικό της εταιρείας απαρτίζουν πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι στην εφαρμογή των ακουστικών, καθώς και στην τεχνική υποστήριξη. Ειδικοί σύμβουλοι εφαρμογών σε παιδιά, ψυχολόγοι, καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων, συμπληρώνουν το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Η κατ’ αποκλειστικότητα συνεργασία μας με την εταιρεία παραγωγής ακουστικών βαρηκοίας, Widex Δανίας, μας δίνει τη δυνατότητα παροχής διαρκούς υποστήριξης και ενημέρωσης για την αέναη εξέλιξη της τεχνολογίας και για τα νέα μοντέλα ακουστικών.

Εξοπλισμός

Όλα τα κέντρα εφαρμογών της εταιρείας λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας που ορίζει η υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348/2004 για τη διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Τα τμήματα τεχνικής υποστήριξης, αντίστοιχα, είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2008 και MDD.

Διαθέτουμε ειδικούς ηχομονωτικούς θαλάμους οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί μετά από πολλαπλές μετρήσεις και έρευνες ώστε να είναι αξιόπιστοι, λειτουργικοί και φιλικοί.

Κατ Οίκον Εξυπηρέτηση

Για άτομα με κινητική δυσκολία έχουμε προβλέψει την κατ’ οίκον επίσκεψη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις πόλεις που έχουμε καταστήματα καθώς και τις γύρω περιοχές. Κλείστε το ραντεβού σας εδώ