Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πότε πρέπει να αναβαθμίσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας

Όπως όλα όσα χρησιμοποιούμε, τα ακουστικά βαρηκοΐας έχουν πεπερασμένη διάρκεια ζωής. Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης, ακόμα και όταν όλα φαίνονται να λειτουργούν καλά. 

Συνήθως, τα ακουστικά βαρηκοΐας θα διαρκέσουν περίπου τρία έως επτά χρόνια, ενώ για μερικούς ανθρώπους ακόμα περισσότερο. Το πόσο διαρκεί ένα ακουστικό βαρηκοΐας εξαρτάται από το πόσο καλά συντηρείται, την ίδια τη συσκευή και τη γενική φθορά. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να αντικαταστήσουν τα ακουστικά τους μόνο όταν σταματούν να λειτουργούν αξιόπιστα ή και εντελώς. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να αναβαθμίσετε τα ακουστικά σας. Να γιατί:

 

Αντιμετωπίζετε αλλαγές στην ακοή σας 

 

Η ακοή μας τείνει να χειροτερεύει καθώς μεγαλώνουμε. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά μας πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στις εκάστοτε τωρινές συνθήκες. Εάν δεν αισθάνεστε την απόδοση των ακουστικών σας τέλεια, η ακοή σας μπορεί να έχει αλλάξει πέρα από τις δυνατότητες τους. Μια αναβάθμιση σε μια νέα και πιο ισχυρή συσκευή μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. 

 

Βιώνετε αλλαγές στη ζωή σας

 

Ξεκινήσατε μια νέα δουλειά; Νέο χόμπι; Μετακομίσατε με νέο συγκάτοικο ή σύζυγο; Αλλαγές όπως αυτές μπορούν να προκαλέσουν απαιτήσεις στα ακουστικά σας – νέοι ήχοι και κοινωνικές καταστάσεις που πρέπει να συνηθίσετε σημαίνει περισσότερες απαιτήσεις για τη συσκευή σας. Εάν αρχικά ήσασταν κατάλληλοι για ακουστικά βαρηκοΐας που ταιριάζουν σε έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής, οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις θα μπορούσε να δημιουργήσει την ανάγκη για ακουστικά με μεγαλύτερη ισχύ και νέες δυνατότητες.

 

Θέλετε μεγαλύτερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σας

 

Η εξέλιξηστην τεχνολογία ακοής έχει εισάγει πολλές δυνατότητες που δεν ήταν διαθέσιμες μόλις πριν από λίγα χρόνια. Μπορεί να περιμένατε αυτές τις νέες λειτουργίες, αλλά δεν μπορούσατε να τις αποκτήσετε όταν κάνατε τις πρώτες σας μετρήσεις για ακουστικά. Τα ακουστικά βαρηκοΐας της Χρυσικός είναι πλέον πιο έξυπνα από ποτέ, καθώς δουλεύουν συνεργατικά με τον εγκέφαλό σας για να διαχωρίζουν καλύτερα τις συνομιλίες από τον θόρυβο του περιβάλλοντος και να βοηθούν στη βελτίωση της κατανόησης και τη μείωση της κούρασης.

 

Τα σημερινά προηγμένα ακουστικά βαρηκοΐας είναι επίσης πιο διασκεδαστικά. Τα περισσότερα μπορούν να συνδεθούν εύκολα με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές γύρω σας — τηλεοράσεις, υπολογιστές, smartphone, εξοπλισμό ήχου και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ ως προς το μέγεθος και την εφαρμογή: περισσότερα χρώματα, εντελώς αόρατες συσκευές και νεότερα, πιο άνετα ακουστικά βαρηκοΐας που εφαρμόζουν πίσω από το αυτί.

 

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τον ακουολόγο σας, σας προτρέπουμε να ρωτήσετε, "Τι νέο υπάρχει;" Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που θα βρείτε!