Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γνωρίστε τους πρεσβευτές της Widex: Dominique Le Gendre

H Dominique πιστεύει πως ο τέλειος ήχος θα πρέπει να είναι όσο πιο φυσικός γίνεται. Η ίδια μάλιστα εφαρμόζει αυτή τη φιλοσοφία όταν συνθέτει θεατρικά έργα παγκοσμίως. Η διακεκριμένη συνθέτρια και κιθαρίστρια χρησιμοποίησε τα ακουστικά βαρηκοΐας της Widex με την πρωτοποριακή τεχνολογία PureSound και παραθέτει τις εντυπώσεις της. 

«Το να συνθέτεις σημαίνει να ξεχωρίζεις καθαρά όλους τους ήχους»

 

Η Dominique Le Gendre, με καταγωγή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο της Καραϊβικής, έχει συνθέσει έργα για κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες φιλοξενήθηκαν σε μεγαλειώδεις χώρους, όπως το Shakespeare Globe Theatre, το Talawa Theatre Company, το Theatre of Black Women και άλλους. Η εξωτική της καταγωγή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής που συνθέτει για διάφορα μέσα, όπως το ραδιόφωνο ή η τηλεόραση του BBC, το θέατρο και ο κινηματογράφος.

Η μουσική αποτελεί θεμέλιο λίθο για την οικογένεια της Dominique εδώ και πολλές γενιές. «Είναι τρόπος ζωής, είναι τρόπος σκέψης για τη ζωή», αναφέρει. Για την Dominique το να συνθέτεις δεν είναι απλά το να γράφεις ένα κομμάτι μουσικής. Είναι το να περιγράφεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Με σπουδές κλασικής κιθάρας και κουάτρο από μικρή ηλικία, η Le Gendre έχει συνθέσει και ηχογραφήσει μουσική και για τα 38 δημοσιευμένα έργα του Shakespeare. 

«Η καθαρότητα του ήχου είναι αυτό ακριβώς που προσφέρει η τεχνολογία PureSound»

 

Όπως υποστηρίζει η διακεκριμένη συνθέτις, ο τέλειος ήχος είναι εκείνος που κάνει την πορεία του μουσικού κομματιού να ρέει ανεμπόδιστα: αφενός τα κύρια όργανα ακούγονται δυνατά, αφετέρου το ηχόχρωμα των δεύτερων οργάνων είναι ξεκάθαρο και το μουσικό ταξίδι προχωρά. «Θα επένδυα χωρίς δεύτερη σκέψη σε ένα ζευγάρι ακουστικών βαρηκοΐας της Widex», τονίζει η βραβευμένη μουσικός και προσθέτει: «Η ακρίβεια με την οποία ακούς χάρη στα προϊόντα της Widex, που σου επιτρέπουν να ξεχωρίζεις ακούραστα κάθε ήχο, είναι ασύλληπτη». 

Ο τέλειος ήχος θα πρέπει να ακούγεται όσο πιο φυσικός γίνεται και η πρωτοποριακή τεχνολογία PureSound της Widex προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε αυτό το κομμάτι. Η Le Gendre επισημαίνει σχετικά: «Υπάρχει κάτι πιο καθαρό, πιο ακριβές στον ήχο της PureSound που υπό άλλες συνθήκες δεν μπορώ να αντιληφθώ». 

Βρείτε την Dominique Le Gendre και γνωρίστε τη μουσική της ιστορία μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα.

Πηγή: widex.com