Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είμαστε δίπλα σας με ευθύνη και ασφάλεια

Μήνυμα του προέδρου των Κέντρων Εφαρμογών Ακουστικών Βαρηκοΐας Χρυσικός για τα μέτρα ασφαλείας για τον COVID-19

 

Στα  Κέντρα Εφαρμογών Ακουστικών Βαρηκοΐας Χρυσικός,  η υγεία και η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα μας από την ημέρα που άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα, εδώ και 35 χρόνια.  Τώρα που επιστρέφουμε σιγά σιγά στη καθημερινότητα μας, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας με κοινωνική ευθύνη και υπευθυνότητα. Πιο συγκεκριμένα: 

 

  • Αποφεύγονται οι ταυτόχρονες συγκεντρώσεις πολλών ατόμων στους χώρους των Κέντρων, καθώς εφαρμόζεται έλεγχος της πρόσβαση και πιθανή ρύθμιση ανοίγματος της πόρτας εισόδου. 

  • Όλοι όσοι εισέρχονται στα Κέντρων Εφαρμογών Ακουστικών θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιούν ατομικές μάσκες προστασίας. 

  • Τηρούνται, επίσης υποχρεωτικά, αποστάσεις ασφαλείας δύο μέτρων μεταξύ των βαρήκοων ατόμων, των συνοδών καθώς και του προσωπικού. 

  • Έχουν αφαιρεθεί από τους χώρους: έντυπα, περιοδικά, παιχνίδια και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στη μετάδοση του υιού.

  • Όλοι οι εισερχόμενοι - εργαζόμενοι, συνεργάτες και επισκέπτες- οφείλουν να απολυμαίνουν υποχρεωτικά τα χέρια τους με αντισηπτικό υγρό που υπάρχει διαθέσιμο στην είσοδο. 

  • Καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά όλοι οι χώροι ενώ και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό όλων των επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τα βαρήκοα άτομα (για παράδειγμα, χειρολαβές, γραφεία υποδοχής, γραφεία  και πάγκοι εργασίας, ηχομονωτικοί θάλαμοι κ.λπ.) για την ασφάλεια και την προστασία όλων μας. 

  • Όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας απολυμαίνονται μετά από κάθε δοκιμή και πριν την επόμενη. 

  • Ο αερισμός των χώρων είναι πολύ συχνός ενώ όλα τα κλιματιστικά λειτουργούν μετά από πιστοποιημένο καθαρισμό και απολύμανση. 

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ 

 

Δημήτρης Χρυσικός, MSc

Medical Electronics Engineer

Πρόεδρος 

Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ακοολογίας & Τεχνολογίας