Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ακοή. Αίσθηση. Ζωή.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην αποκατάσταση της βαρηκοΐας εδώ και 35 χρόνια. Με ακουστικά τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που διαρκώς εξελίσσονται, συνεχίζουμε. Γιατί ξέρουμε και νοιαζόμαστε.

WIDEX EVOKE

WIDEX EVOKE

Η νέα σειρά EVOKE της εταιρίας WIDEX έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες του κάθε βαρήκοου ατόμου και στο περιβάλλον που βρίσκεται. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει εξαιρετικό ήχο στην πολυάσχολη ζωή του.

Η τεχνολογία Widex Sound Sense που διεθέτει σημαίνει ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείται κάποιο ακουστικό της σειράς EVOKE προασαρμόζεται στις διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας του βαρήκοου ατόμου χαρακτηρίζοντας τα ακουστικά της σειράς EVOKE ως "εξυπνα" ακουστικά.

Για Παιδιά

Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην παιδική βαρηκοΐα. Για αυτό και έχουμε επενδύσει σε ειδικά ακουστικά, σε υποδομή και σε τεχνογνωσία. Το Τμήμα Παιδικής Βαρηκοΐας της Χρυσικός υποστηρίζεται από Παιδοψυχολόγο που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς.

Κατ Οίκον Εξυπηρέτηση

Για άτομα με κινητική δυσκολία έχουμε προβλέψει την κατ’ οίκον επίσκεψη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις πόλεις που έχουμε καταστήματα καθώς και τις γύρω περιοχές. Κλείστε το ραντεβού σας εδώ

Βοηθητικές συσκευές