Νέα της Χρυσικός

Συνεργασία "Χρυσικός" και "Μακεδονική Εκδοτική" 03.10.2013
Όλα τα νέα
Από την άνοιξη του 2013 ξεκίνησε μια προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού σε θέματα βαρηκοΐας και ακουστικών σε συνεργασία της "Χρυσικός" με την "Μακεδονική Εκδοτική", την εφημερίδα "Μακεδονία" και το ένθετο περιοδικό "ΜΕ ΥΓΕΙΑ". 
Η συνεργασία αφορά σε μόνιμες στήλες όπου αναπτύσσονται σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τη βαρηκοΐα. Ήδη έχει δημοσιευθεί η τέταρτη στήλη και η θεματολογία που έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα ήταν:
- "Η κοινωνική προσέγγιση της βαρηκοΐας", όπου παρουσιάστηκαν στατιστικές και προσεγγίστηκε συνολικά το θέμα της βαρηκοΐας και ο ρόλος του ακοοπροθετιστή.
- "Η επιλογή ακουστικού", όπου αναπτύχθηκαν οι παράγοντες που καθορίζουν και προσμετρούνται στην  επιλογή του κατάλληλου ακουστικού για κάθε περίπτωση βαρηκοΐας.
- "Οι τύποι ακουστικών", όπου παρουσιάστηκαν οι διαφορετική τύποι των σύγχρονων ψηφιακών ακουστικών και οι ενδείξεις εφαρμογής για τον κάθε τύπο.
- "Διπλή εφαρμογή" που ασχολήθηκε με λόγους για τους οποίους ενδείκνυται η εφαρμογή δύο ακουστικών αντί του ενός.
Το επόμενο τεύχος ΜΕ ΥΓΕΙΑ που θα βγει τον Οκτώβριο του 2013 θα επικεντρωθεί σε βασικά θέματα που πρέπει να μας απασχολούν όταν κάποιο κοντινό μας άτομο είναι βαρήκοο και ο χρήστης ακουστικών, ενώ το Νοέμβριο θα αναπτυχθεί το πολύ ενδιαφέρον θέμα της Παιδικής Βαρηκοΐας.
Όλα τα άρθρα συντάσσονται από την έμπειρη επιστημονική ομάδα της "Χρυσικός" και ο ενημερωτικός κύκλος της συνεργασίας με το "ΜΕ ΥΓΕΙΑ" αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2014.
 


αρχή