Νέα της Χρυσικός

Η "Χρυσικός" προσφέρει διεθνή επιστημονικά επιμορφωτικά προγράμματα  12.09.2013
Όλα τα νέα
Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η "Χρυσικός", μία από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες εταιρείες εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας στην Ελλάδα, στηρίζει την επιστημονική γνώση. Έτσι, λοιπόν χορηγεί όλα τα έξοδα συμμετοχής, μετακινήσεις και διαμονής ενός ιατρού Ωτορινολαρυγγολόγου στο 32ο Συνέδριο που διοργανώνει η Nordic Association of Otolaryngology στην Κοπεγχάγη, 22-24 Μαϊου 2014.
Το ανώτερο Συνέδριο είναι από τα εγκυρότερα και σημαντικότερα του χώρου, όπου παρουσιάζονται οι πιο σύγχρονες ανακοινώσεις, έρευνες και τάσεις παγκοσμίως.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ενδιαφέροντος και η κλήρωση για την ανάδειξη του ιατρού που θα ταξιδέψει στην Δανία θα γίνουν κατά την διάρκεια του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας στην Αλεξανδρούπολη 10-13 Οκτωβρίου 2013, του οποίου χορηγός είναι η "Χρυσικός".

"Πιστεύουμε στην επιστημονική κατάρτιση, στην επιμόρφωση, στην τεχνογνωσία, στην εξειδίκευση. Αυτά τα πιστεύω μας, σε συνδυασμό με τις παρούσες συνθήκες στη χώρα μας, μας οδήγησαν στην απόφαση να ξεκινήσουνε αυτή την πρωτοβουλία, την οποία θα έχουμε στόχο να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε επ' ευκαιρία των των τριάντα χρόνων που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας" επισημαίνει ο κύριος Δημήτρης Χρυσικός.   


αρχή