Νέα της Χρυσικός

Η "Χρυσικός" κοντά στα παιδιά με βαρηκοΐα    06.12.2014
Όλα τα νέα
Στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η "Χρυσικός" προσέφερε δυο ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας, ειδικά για την αντιμετώπιση της παιδικής βαρηκοΐας, σε άπορη μαθήτρια 9 ετών του 10ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου βαρηκόων Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.
Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πυλαίας Χορτιάτη. Τα ακουστικά παρέλαβαν από τον Δήμαρχο κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και την κ. Μαρία Χρυσικού, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Σερμπίνης, η εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνα Γούναρη, και η κοινωνική λειτουργός κ. Μαρία Κωνσταντινίδου.
Παράλληλα, σε συνεργασία με την Α΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, και τον Δ/ντη καθηγητή κ. Μιλτιάδη Τσαλιγόπουλο, η "Χρυσικός" θα συντονίσει την προσφορά δωρεάν ακοολογικές εξετάσεις στο σύνολο των 25 μαθητών του ίδιου σχολείου.


Η κ. Ηριάνα Χρυσικού, ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η κ. Μαρία Χρυσικού. 

Η κ. Ηριάνα Χρυσικού, ο κ. Χρήστος Σερμπίνης, ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η κ. Μαρία Χρυσικού και ο κ. Δημήτρης Χρυσικός.

Η κ. Κωνσταντίνα Γούναρη, η κ. Μαρία Κωνσταντινίδου, ο κ. Χρήστος Σερμπίνης, η κ. Μαρία Χρυσικού, η κ. Ηριάνα Χρυσικού και ο κ. Δημήτρης Χρυσικός.
αρχή