Νέα της Χρυσικός

"Χρυσικός" και "Ράδιο Θεσσαλονίκης 94,5" 04.10.2014
Όλα τα νέα
Από την άνοιξη του 2014, η "Χρυσικός", σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό RADIO THESSALONIKI και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, ξεκίνησαν μια σειρά ενημερωτικών εκπομπών σε θέματα βαρηκοΐας και ακουστικών ενίσχυσης ακοής.
Οι εκπομπές- αφιερώματα βγαίνουν ζωντανά στον αέρα κάθε μήνα, Σάββατο πρωί και είναι ανοικτές στο κοινό. Οι ακροατές συμμετέχουν ενεργά, θέτοντας τα ερωτήματα που τους απασχολούν, στα οποία τους απαντούν εξειδικευμένοι επιστήμονες της "Χρυσικός".
Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς αισθανόμαστε ότι συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ενημέρωση του κοινού και αποκτούμε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα στο κοντινό τους περιβάλλον.
Το επόμενο αφιέρωμα θα γίνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στις 09:00 το πρωί με θέμα τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ακουστικό βαρηκοΐας.
Οι εκπομπές θα συνεχιστούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015.
 
Στο https://www.facebook.com/pages/Χρυσικός-εφαρμογές-ενίσχυσης-ακοής μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των επόμενων εκπομπών.


αρχή