Νέα της Χρυσικός

Ανακοινώθηκε από την "Χρυσικός" ο τυχερός ΩΡΛ Ιατρός που θα "πετάξει" στην Κοπεγχάγη 22.10.2013
Όλα τα νέα

Η «Χρυσικός» ανακοίνωσε το όνομα της τυχερής νικήτριας της κλήρωσης που έγινε κατά τη διάρκεια του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας στην Αλεξανδρούπολη, 10-13 Οκτωβρίου 2013, για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής, μετακίνησης και διαμονής ενός ιατρού Ωτορινολαρυγγολόγου στο 32ο Συνέδριο που διοργανώνει η NORDIC ASSOCIATION OF OTORYNOLARYNGOLOGY (www.nordic-ent.org) στην Κοπεγχάγη της Δανίας, 22-24 Μαίου 2014.

Την κλήρωση τίμησε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής ΩΡΛ Εταιρίας, Καθηγητής κύριος Πάνος Γκούμας, ο οποίος ανέδειξε και τον τυχερό.

Πρόκειται για την ιατρό ΩΡΛ κυρία Ελμαλόγλου Ιωάννα από την Πάτρα.

 Η προσφορά αυτή αποτελεί μέρος ενός νέου χορηγικού προγράμματος επιστημονικής επιμόρφωσης των Ελλήνων ΩΡΛ Ιατρών, που ξεκίνησε η «Χρυσικός», μία από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες εταιρείες εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας και ακοολογικών συσκευών στην Ελλάδα, για να στηρίξει την Ελληνική ΩΡΛ Κοινότητα.

Τυχερή νικήτρια της κλήρωσης που έγινε κατά τη διάρκεια του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας στην Αλεξανδρούπολη

 Η κυρία Ηριάνα Χρυσικού, ο καθηγητής κύριος Πάνος Γκούμας που κλήρωσε τον τυχερό και ο κύριος Δημήτρης Χρυσικός.


Η νικήτρια της κλήρωσης ιατρός ΩΡΛ  κυρία Ελμαλόγλου Ιωάννα με τον κύριο Δημήτρη Χρυσικό

Η νικήτρια της κλήρωσης ιατρός ΩΡΛ κυρία Ελμαλόγλου Ιωάννα με τον κύριο Δημήτρη Χρυσικό.αρχή